Nešto o nama

Dobro koordiniran timski rad govori o nama

Mi volimo ono što radimo

Svakog dana naši klijenti su dokaz koliko ulažemo sebe u kompaniju Mikomi…

O NAMA

Preduzeće Mikomi Trading d.o.o. je osnovano 2001. godine i od tada neprestano raste i proširuje svoju ponudu proizvoda. Naša firma ima svoje sedište u Kraljevu, centralnom delu Srbije, gde se nalazi i naš glavni skladišni i prodajni prostor.

Mikomi Trading d.o.o. je direktni uvoznik italijanske keramike, kupatilske galanterije, baterija i širokog spektra lajsni od prohroma, aluminijuma i PVC-a. Takođe, uspešno sarađujemo sa mnogim evropskim i azijskim kompanijama, pružajući njihove proizvode na tržištima Srbije, Nemačke, Grčke, Crne Gore i drugih zemalja u regionu.

Naša reputacija se gradi na osnovu kvaliteta proizvoda i pruženih usluga, što se ogleda kroz veliki broj poslovnih partnera u gotovo svim gradovima Srbije, kao i u drugim gradovima u regionu. Trudimo se da našim kupcima obezbedimo kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama i da se posvetimo njihovim potrebama. Naš stručan i profesionalan tim uvek je spreman da pruži podršku i pomoć tokom celog procesa kupovine.

Kroz godine poslovanja, Mikomi Trading d.o.o. izgradio je reputaciju kao pouzdan partner koji pruža vrhunsku uslugu i garantuje zadovoljstvo svojih kupaca. Naša posvećenost kvalitetu, širokom asortimanu proizvoda i brizi za kupce čine nas liderom u industriji. Pridružite se našoj internet prodaji i otkrijte vrhunski izbor proizvoda za vaše građevinske projekte i renoviranje.

Mikomi Trading d.o.o. je uspostavio svoj sistem poslovanja u širokom spektru gradova širom Srbije. Naša prisutnost obuhvata Beograd, Pančevo, Kovin, Vršac, Zrenjanin, Novi Sad, Temerin, Kikinda, Subotica, Sombor, Apatin, Bačka Palanka, Sremska Mitrovica, Ruma, Šabac, Loznica, Valjevo, Obrenovac, Lazarevac, Ljig, Gornji Milanovac, Čačak, Arilje, Ivanjica, Požega, Užice, Bajina Bašta, Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica, Novi Pazar, Tutin, Raška, Kragujevac, Topola, Mladenovac, Smederevo, Požarevac, Veliko Gradište, Petovac na Mlavi, Smederevska Palanka, Velika Plana, Vrnjačka Banja, Trstenik, Aleksandrovac, Kruševac, Paraćin, Ćuprija, Jagodina, Despotovac, Svilajnac, Zaječar, Bor, Negotin, Kladovo, Aleksinac, Soko Banja, Niš, Leskovac, Vlasotince, Vladičin Han, Vranje, Bujanovac, Preševo i naravno Kraljevo.

Takođe, aktivno tragamo za partnerima u drugim gradovima kao što su Vrbas, Crvenka, Kula, Bečej, Senta, Bačka Topola, Kanjiža, Bela Crkva, Stara Pazova, Inđija, Ljubovija, Majdanpek, Aranđelovac, Knjaževac, Pirot, Dimitrovgrad i Surdulica. Pored toga, zainteresovani smo za saradnju sa partnerima iz susednih država kao što su Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Severna Makedonija, Bugarska i Rumunija.

Naš cilj je da pružimo kvalitetne proizvode i usluge koji će zadovoljiti potrebe i zahteve naših kupaca. Nastojimo da budemo inovativni i prilagodljivi promenama na tržištu kako bismo ostali konkurentni i uspešni u našem poslovanju. S ponosom gradimo mrežu partnera i klijenata širom regiona, čime potvrđujemo našu predanost i posvećenost našoj delatnosti.

NAŠ TIM

Naš stručni tim ima više od deset godina iskustva u zajedničkom radu. Tokom tog vremena, kontinuirano smo usavršavali naše znanje i veštine kako bismo mogli pružiti vrhunske proizvode i usluge našim kupcima. Naša posvećenost timskom radu omogućava nam da brzo i efikasno rešavamo izazove i da se prilagođavamo promenama na tržištu.

Naš tim se sastoji od stručnjaka iz različitih profesionalnih oblasti, uključujući proizvodnju, dizajn, logistiku, marketing i korisničku podršku. Ova raznolikost nam daje mogućnost da se prilagodimo različitim potrebama naših kupaca i da pružimo sveobuhvatne usluge. Svi članovi našeg tima dele istu strast i posvećenost ka postizanju vrhunskog kvaliteta i zadovoljstva kupaca.

Uz naše stručno znanje i timski duh, neprestano radimo na unapređenju naših procesa i težimo postizanju izvrsnosti u svemu što radimo. Naša posvećenost pružanju vrhunskih proizvoda i usluga svakom kupcu je ono što nas pokreće i motiviše.

Duško Radulović

Direktor

Aleksandar Đorđević

Komercijalista

Saša Jovanović

Šef prodaje

Nebojša Račić

Prodaja

Marija Božović

Administracija

Jovana Đoganović

Administracija

Marija Radičević

Marketing

Željko Božović

IT
Zašto smo dobar tim?

Zato što radimo na svakom aspektu planiranja

2001
GODINA OSNIVANJA
3200
ZADOVOLJNIH KUPACA
218
KOMITENATA
2750
M² KORISNE POVRŠINE
13
ČLANOVA TIMA
12757
KM PRODATIH PROFILA

MIKOMI 2022 (Promo video)

Datum izrade: Oktobar 2022. god
Autor: Mikomi Creative Team
Podrška: Qudra™
Dron video: DronePhoto Kokota Kraljevo

MIKOMI 2021 (Promo video)

Datum izrade: Septembar 2021. god
Autor: Mikomi Creative Team
Podrška: Qudra™