SNIŽENE CENE!

U Mikomi Trading d.o.o. trudimo se da redovno poboljšamo našu ponudu, i to tako što stalno pratimo aktuelne novitete i trendove na tržištu i uključujemo ih u našu ponudu.

MIKOMI PROIZVODI PO KATEGORIJAMA

Ako tražite određenu vrstu proizvoda, Mikomi internet prodavnica Vam omogućuje da pregledate našu ponudu po različitim kategorijama. Mi smo podelili našu ponudu u kategorije kako biste lakše pronašli proizvode koji Vas interesuju.

OVO SU NAJTRAŽENIJI PROIZVODI

Ovo je naša top lista najprodavanijih i najtraženijih prozivoda iz naše ponude

NAPOMENA: Cene na sajtu važe isključivo za kupovinu putem MIKOMI WEB SHOP-a i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnom objektu. Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim PDV-om. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima (RSD). Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, cene, fotografije ili bilo koji drugi sadržaji bez greške. Raspoloživost robe i dodatne informacije možete proveriti pozivom na broj CALL CENTRA +381 36 841 216.